Zon Op School NSV2

Doe mee! Schone energie voor NSV2!

Zon Op School NSV2

kleurplaat Zon op School NSV2aMet het project Zon Op School NSV2 willen we het schuine dak van het hoofdgebouw van NSV2 volleggen met zonnepanelen. Daaraan koppelen we een educatief programma voor de leerlingen van de school. Voor de financiering van het project geven we certificaten uit. De combinatie van duurzame energie, educatie en crowdfunding maakt Zon Op School NSV2 tot een uniek project in Nijmegen.

Iedereen kan meedoen!

Voor het aanleggen van de zonnepanelen is een flink geldbedrag nodig. Dat willen we bijelkaar krijgen door middel van crowdfunding. Ouders, grootouders, docenten, omwonenden en alle andere betrokkenen kunnen een certificaat kopen en zo ‘aandeelhouder’ worden van het zonnedak. Ook staan we natuurlijk open voor sponsoring en donaties. Meer informatie over de certificaten staat hier.

Schone energie

Zonnepanelen leveren schone elektriciteit. Daardoor is minder fossiele brandstof nodig, en dat is goed voor het milieu en het klimaat. Het zonnedak van NSV2 wordt een van de grootste in Nijmegen!

Voor de leerlingen

De leerlingen van NSV2 worden zoveel mogelijk betrokken bij de aanleg van de zonnepanelen. Het is tenslotte hun school!

Vrienden van NSV2

Het project Zon Op School NSV2 wordt mogelijk gemaakt door de Vrienden van NSV2, een stichting die speciaal voor dit doel is opgericht. In de toekomst kunnen ook andere projecten uitgevoerd worden.

Advertenties

Reacties zijn gesloten.