Zon Op School NSV2

Doe mee! Schone energie voor NSV2!

Doe mee! Schrijf je in voor een certificaat!

Een reactie plaatsen

actiezon3Vanaf nu kan iedereen inschrijven voor een deelnamecertificaat.

UPDATE: alle certificaten zijn uitverkocht! Inschrijven is niet meer mogelijk.

 

Ook als je het nog niet zeker weet, kun je je al aanmelden: de eerste inschrijving verplicht tot niets.
Schrijf je in:

Zodra we de mail binnen hebben, krijg je een bevestiging. Als we een definitieve afspraak hebben met Conexus, sturen we je meer informatie. We zullen dan vragen om per certificaat € 50 over te maken naar de rekening van de stichting Vrienden van NSV2, die speciaal opgericht is om het zonnepanelen-project mogelijk te maken. Daarna is je deelname definitief. Zie deze pagina voor een uitleg over de certificaten.

Op de website en via twitter zullen we regelmatig laten weten hoeveel certificaten er al verkocht zijn. Iedereen die zich aanmeldt, wordt regelmatig op de hoogte gehouden van nieuws over het project. Als je vragen hebt, mail dan gerust.

Overigens: iedereen mag meedoen! Dus als je denkt dat er mensen zijn die het leuk vinden om een certificaat te kopen, verwijs ze dan naar deze website. Wethouder Jan van der Meer heeft op 4 februari het eerste certificaat gekocht.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s