Zon Op School NSV2

Doe mee! Schone energie voor NSV2!

Zevenheuvelenloop sponsort Zon Op School NSV2

Een reactie plaatsen

C4 MLP akte-envelop 324x229.inddDe Stichting Zevenheuvelenloop sponsort Zon Op School NSV2 met maar liefst 10.000 euro. En dat niet alleen: ook andere basisscholen in Nijmegen kunnen bij de Zevenheuvelenloop vragen om een bijdrage voor zonnepanelen. Hiervoor is eerder dit jaar op NSV2 een convenant afgesloten tussen de Zevenheuvelenloop en de gemeente Nijmegen. In totaal is er 100.000 euro beschikbaar voor zonnepanelen.

De Zevenheuvelenloop trekt ieder jaar tienduizenden lopers. Die sporters die met de auto naar Nijmegen willen reizen, moeten iets meer betalen dan hardlopers die gewoon met de trein komen. Die extra inkomsten heeft de Zevenheuvelenloop in een pot gestopt met als doel ze in te zetten voor duurzame projecten. Zonnepanelen op schooldaken passen daar natuurlijk precies in.

TZ_2111_1945_28 ZEVENHEUVELEN

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s